Aktywne Wpisy

Grooveer +1
Pułk Azow gdy dostał się do rosyjskiej niewoli po obronie Mariupola raczej wątpię że mówił prosto w twarz rosyjskim żołnierzom "Sława Ukrainie", bo wiedzieli że to nie poprawi ich sytuacji. Dostali rozkaz ze sztabu z Kijowa, że mają ratować swoje życie za wszelką cenę, bo tylko tak się przydadzą Ukrainie. Za kilka miesięcy większość z nich udało się uratować w wymianie jeńców. Działali z głową a nie w ramach emocji.
#wojna #
#wojna #

O ile w akcji przeciwko GURALOWI brałem czynny udział a przeciwko Rafonowi mocno komentowałem to tutaj wręcz się zdziwiłem jego dzisiejszym wpisem xD
Sam uważam, że to co robi lub robił Mahonek to tylko prowokacje i akcje aby nakręcać sobie fejm (takie udawanie pedofila).
Co nie zmienia faktu, że dziewczynki, które występują na tych shotach mają prawo czuć się troche upokorzone i na pewno nie chciałyby na nich być.
#danielmagical #mahonek #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
Czy normalny facet mógłby mówić do małolatek (lvl 13,14) takie dziwne rzeczy?
Nie jestem facetem ale nigdy nie spotkałam takiego, który kierowałby jakieś sprośne słowa albo gesty do nieletnich dziewczynek.
Też bym się brzydził, ale czego to oni nie zrobią dla fejmu.
Mahon przebierał swoją dziewczynę w stroje pielegniarki żeby świeciła dupa dla fejmu, upijał ojca i zostawiał go samego na strimie i robił inne rzeczy, które można skrytykować.
Jego rozmowy z dziewczynkami są zdecydowanie naganne, ale nie są raczej one spowodowane jego ciągotami do dzieci a chęcią bycia śmiesznym i zaimponowania ludziom na streamie.
@Balwanek_i_platki_sniegu: no i przy dojebywaniu fejmu mahonek przegiał pałę
Bo jeśli o tamtego chodzi to aż swieciły mu się oczy gdy mała dziewczynka pokazała mu cycki i widać, że go to jarało... wrr aż mi nie dobrze.. (ꖘ‸ꖘ)
https://vimeo.com/274349911
Co nie zmienia faktu, że faktycznie przekroczył pewne granice dobrego smaku.