Wpis z mikrobloga

Co się odwala w zwiazku z Mahonkiem ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O ile w akcji przeciwko GURALOWI brałem czynny udział a przeciwko Rafonowi mocno komentowałem to tutaj wręcz się zdziwiłem jego dzisiejszym wpisem xD
Sam uważam, że to co robi lub robił Mahonek to tylko prowokacje i akcje aby nakręcać sobie fejm (takie udawanie pedofila).
Co nie zmienia faktu, że dziewczynki, które występują na tych shotach mają prawo czuć się troche upokorzone i na pewno nie chciałyby na nich być.
#danielmagical #mahonek #patostreamy
  • 20
@Touchamynoodles: @Slought:
Też bym się brzydził, ale czego to oni nie zrobią dla fejmu.
Mahon przebierał swoją dziewczynę w stroje pielegniarki żeby świeciła dupa dla fejmu, upijał ojca i zostawiał go samego na strimie i robił inne rzeczy, które można skrytykować.

Jego rozmowy z dziewczynkami są zdecydowanie naganne, ale nie są raczej one spowodowane jego ciągotami do dzieci a chęcią bycia śmiesznym i zaimponowania ludziom na streamie.
@Balwanek_i_platki_sniegu: W tym sie całkowicie zgadzam , al e wk..ia ,mnie takie rzucanie hasłami typu "pedofil" i nie branie za nie odpowiedzialności bo ktoś uważa się za anonimowego śmieszka.A drugie co mnie #!$%@? że najbardziej i najwięcej komentują i oskarżają osoby których sprawa w ogóle nie dotyczy.