Witam Dzisiaj zaczynamy grupę C i oczywiście wciąż głosujecie na dwie drużyny ktore według Was są faworytami grupy C. Poczytałem również Wasze komentarze, więc o to proszę lekki edit: - większe zdjęcie - uzupełnienie krajów w 1/8 - od teraz głosujemy od razu na dwa kraje w jednej odpowiedzi Jeśli chcesz być jutro wołany - możesz kliknąc w plus, lub też zaobserwować tag ------> #wykopowawykreslanka
@FUTdeals: jak to nie, a jak 100 osób zaglosuje na Francja i Dania i 50 innych osób zagłosuje na Australia i Dania to Dania będzie pierwsza, a Francja druga. Ankieta chyba musi być trochę uproszczona, bo zaraz by doszło do tego, że byśmy głosowali na konkretne wyniki między poszczególnymi państwami i liczyli punkty.
@oba-manigger imo niepotrzebna zmiana, jedna opcja byla duzo lepsza, bo statystycznie wychodzilo na to, ze z drugiego miejsca powinna isc dalej druzyna z druga w kolejnosci iloscia glosow i byloby ok. Moim zdaniem ten system byl sprawiedliwy, tak za duzo kombinowania
@oba-manigger: Przecieżtutaj też można w miarę łatwo określić kto jest pierwszy a kto drugi. Na początku patrzymy jaka para jest zwycięska (iloczyn zbiorów a i b), potem na to ile dana drużyna zdobyła głosów w pozostałych pojedynkach (różnica zbiorów a i b oraz b i a) i gotowe. W tym pojedynku widać, że przewaga Francji nad Danią jest znacząca, co znaczy że wychodzi z pierwszego miejsca.
@FUTdeals @gaucho16 @Chermiona @ThrashMetal Umiecie czytać panowie? Głosowanie jest na faworytów grupy a nie kto wyjdzie z pierwszego/ drugiego xd dodawanie jest przemienne matoły. (-‸ლ)
Dzisiaj zaczynamy grupę C i oczywiście wciąż głosujecie na dwie drużyny ktore według Was są faworytami grupy C. Poczytałem również Wasze komentarze, więc o to proszę lekki edit:
- większe zdjęcie
- uzupełnienie krajów w 1/8
- od teraz głosujemy od razu na dwa kraje w jednej odpowiedzi
Jeśli chcesz być jutro wołany - możesz kliknąc w plus, lub też zaobserwować tag ------> #wykopowawykreslanka
Zagłosuj na faworytów grupy C
Komentarz usunięty przez autora
@oba-manigger: Dodaj informację na ten temat z następną ankietą.
@S_P_K: Zaplusowałeś kiedy godzin temu, jeśli mogę wiedzieć. Czy ten post już był, czy nie? + Czy może masz zablokowane mirkolisty?
Ewentualnie głosowanie na pary
Komentarz usunięty przez autora