Aktywne Wpisy

Luigi93 +52
Nikomu nie życzę w #malzenstwo walki co zrobić dalej kiedy wleciała #zdrada ale macie dzieci.
Pozdrawiam nocna. Ona leży obok, nie wie że ja wiem. To nie jest wszystko takie k---a proste jak się ludziom wydaje
Pozdrawiam nocna. Ona leży obok, nie wie że ja wiem. To nie jest wszystko takie k---a proste jak się ludziom wydaje

wfyokyga +43
Nie pamiętam tego odcinka pokemon
źródło: temp_file3025907243213104270
Pobierz

Dajcie plusika i napiszcie komu kibicujecie jeszcze i dlaczego (oprócz Polski)?
Dla jednego szczęśliwca z losowania koszulka ze sklepiku http://t-shirty.com.pl/ zupełnie za free na mój koszt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pilkanozna #mundial #mundial2018 #rosja2018 #reprezentacja #mecz #ms2018 #tshirt
losowanko we wtorek o godzinie 17:30 (pół godziny przed meczem z Litwą). Zapraszam.
źródło: comment_4gooDtopPe1fQJRkvvcts5sGUZOaNtNm.jpg
PobierzPremier Liga najlepsza liga :)
Za każdym mundialem liczę na to, że przełamią swoją barierę mentalno-sportową i osiągną coś więcej niż zwykłe wyjście z grupy (4 lata temu było blisko, bo do 88' minuty prowadzili z Holandią, jednak "Pomarańczowi" strzelili pod koniec dwie bramki i jak zwykle Mexico pożegnało się z MŚ na etapie 1/8 finału). Mają niezłych, zdolnych zawodników
@pizzajestzajebista @Voltaire @donn_pedro @Yardowe @Kwasnytoja @Dezanhil @5znurr @maateusz123 @Majk_D @myster007 @vrtur @shadow7pl @adzioq @Roger_Casement @interface @GBogusz @Hababubu @plewa92 @aqualioss @Bobby12 @Paweue @mohawk @Slacky @Kalypsoo @Hatam @carmazeen @SpalonyHeretyk @alcest @wodan13 @koowalsky @linijkana20cm