Wpis z mikrobloga

@kochamtoronto: nie ma czego żałować jeśli chodzi o mocny alkohol. Piwo jest dobre, ale z kulturą i smakiem wypić 2-3, a nie żeby sie #!$%@?.
Ogólnie to nie masz czego się wstydzić, nie jestes ciota i #!$%@?. Ciota i #!$%@? to ta mlodziez co pije, aby zaimponowac innym, ze sa tacy dorosli.
@kochamtoronto całkiem fajne jeśli umie się pić powoli i z umiarem, ale najczęściej takie umiejętności są okupione masą #!$%@? rzygowych momentów ( a niektórzy nigdy się nie nauczą w ten sposób pić). jeśli zaczniesz pić to szykuj się na MINIMALNIE jedenego tzw. kac morderce podczas którego odechce ci się żyć i będziesz sobie obiecywał ze już nigdy się nie napijesz alkoholu (ale w głowie wiesz że i tak się napijesz prędzej czy
@kochamtoronto: pija dla rozrywki, czlowiek jest troche smielszy po alkoholu, rozluzniony. Ja pije dla smaku, towarzystwa oraz zeby zmiekczyc nogi do tanca xD. Jak czuje, ze mam dosyc to odmawiam, ludzie jeszcze tego nie rozumieja, ale #!$%@?. Wole rano dobrze sie czuc niz zdychac
@Kexu to nie moja zasługa. Mój ojciec jest policjantem więc nawet jakbym chciał (chociaż nie spieszy mi się) to ona ma radar używek w głowę. Mój brat w moim wieku był bardziej rozrywkowy, więc ojciec ten radar stosował na nim.