Aktywne Wpisy
open_or_die +1812
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Kruk_98 +1538
Babcia sie popłakała jak powiedziałem że na schetyne głosowałem do senatu XDDDDD i zaczęła mi mówić że przez moje pokolenie ruskie nas napadną, wspaniały moment, czekałem na niego 8 lat a smaku dodał hymn niemiec który puściłem żeby leciał w tle podczas rozmowy #wybory
olej - motul 5100 10w40
#motocykle #svlepszeodkobiety #kiciochpyta
@kameleon321: Sv tak mają. Poza tym masz złą synchronizację ruchów i dlatego napierd... to V-ka więc sa większe przeciążenia i gwałtowniejsza reakcja na dodanie/ujęcie gazu ze względu na charakterystykę pracy. Nie odejmuj gazu do końca tylko lekko ujmij, a klamkę sprzęgła tylko muśnij. Całość musi zajmować naprawdę ułamek sekundy.
@slonski_pieron:
Sam się muśnij po sam wiesz czym :-)
Po co?
Napierasz lekko na dźwignię, ujmujesz gazu na ułamek sekundy, noga idzie do końca skoku dźwigni płynnym ruchem i bieg przebija na wyższy.
Gx
@Gixaar: Typo nie umie ze sprzyngłem zmienić a ty mu mówisz by walił bez. Wtedy dopiero będzie mu ta skrzynia stukać :D
:)
Go figure.
Gx