Aktywne Wpisy
whitewolfik +257
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
dietyloamoniowy +48
Typ sobie kupił klocki na trzydzieste urodziny, które właśnie będzie składał. Śmiechu warte XD #pcmasterrace
#studbaza #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Prawda jest taka ze dla polibudy te lekcje nie sa zle, bo daja ogromne podstawy zeby wejsc w temat w bardziej zawile przyklady. Ale daje rade i multum ludzi zaoszczedzilo hajs na prywatnych korkach czy cos.
Ale szanuje
@Rasporas: Ja sobie obiecałem, że jak skończę studia i zaczną zarabiać sensowne pieniądze to wyśle Panu Krystianowi zaległe pieniążki wraz z nawiązką, i pisemnym podziękowaniem :)
@Tytyka: nie sądzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)