Wpis z mikrobloga

Ej, beta faceci, a może zorganizujmy jakąś akcję miesiąc bez gadania z babami na wszystkich portalach "randkowych" typu badoo, tinder czy inne sympatie. Wiem, że pomyślicie sobie, że one i tak znajdą innych frajerów albo, że wolą swoich chadów. Tylko jest jedno ale... w necie kobiety czują się rozpieszczane głównie przez facetów beta, bo stanowią oni zdecydowaną większość i nieumyślnie łechcą tylko ego tych wszystkich księżniczek. Jeśli powiedzmy przez miesiąc, albo tydzień nagle jakieś 80% piwniczaków przestałoby do nich nadskakiwać to może coś by to zmieniło. A przynajmniej mielibyśmy satysfakcję, że poczuły się nagle tak jak my :D

#badoo #tinder #sympatia #zaadoptujfaceta
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweLwiatko: jak chcesz wziąć udział w akcji to chyba nie, bo wciąż będziesz dawał jej atencję. Tutaj chodzi o to, żeby baby zaczęły myśleć dlaczego nagle tak zainteresowanie zmalało i żeby między sobą zaczęły o tym gadać. Wiem, że to niezbyt realne, ale może choć troszkę by zmądrzały.
  • Odpowiedz
@smieszek321: co mieć? Przecież te bety same z siebie wychwalaja laski na tych portalach i to zapewne masowo. Spójrz tylko na kamerki na badoo. Laska wystarczy, że sie pojawi to zlatuje się setka bet i walą komplementami bez opamiętania
  • Odpowiedz
@Mageq: do koleżanki sobie pisz, chodziło mi o nie pisanie do nowych dziewczyn, w szczególności atencjuszek. Piszesz tak jakbyś nie był świadomy, że większość facetów pisze setki wiadomości gdzie popadnie. Głównie komplementów od czapy byleby tylko wielka księżniczka im odpisała.
  • Odpowiedz
@Cybher1: Wnioski z dupy. Przez miesiąc zdąży o tobie dawno zapomnieć, ale rób jak chcesz. Ja nie widzę zjawiska udawania księżniczek wśród Ukrainek na przykład, bardzo ciekawe jest to,że umieją same podtrzymać rozmowę, że niejako ma się wrażenie iż gada się z kimś z klasą. .
  • Odpowiedz