Wpis z mikrobloga

#lacunafabularnie

Ponieważ większość graczy zakończyło już przygodę wprowadzającą, jest to dobry moment, żeby zapytać Was o zdanie.

Zapraszam Was do wypełnienia krótkiej (11 pytań, 10 zamkniętych, ok. 3 minuty) ankiety. Podanie nicku nie jest obowiązkowe. Wasze zdanie jest dla mnie bardzo ważne, bo wszyscy mamy czerpać z gry jak największą przyjemność.

Link do ankiety znajdziecie tutaj Wyniki ankiety opublikuję pojutrze.
  • 16
@barwus : Tak, rzucałam. Szkielet przygody przygotowałam wcześniej i miałam przygotowane scenariusze na wypadek powodzenia lub niepowodzenia testów. I jak w każdej grze fabularnej czy planszowej, podstawą jest zaufanie, bez tego nie ma dobrej zabawy.
@RatKing: Przygoda była polem doświadczalnym dla nas wszystkich. Ciężko jest trafić w gusta wszystkich, zwykle przygodę przygotowuje się pod 3-5 osób. Ty wyraziłeś swoje niezadowolenie z przygody zanim pojawiła się choćby jedna decyzja, więc nie jestem do końca przekonana, czy Twoje doświadczenia z kolejnymi przygodami będą inne.
@lacuna: Nie zrozumiałaś: jak to wprowadzająca, skoro mnie uśmierciłaś? Inni będą prowadzić swoich bohaterów w innych przygodach dalej, czy mówisz o przecieraniu szlaków pod przyszłe przygody?

Pamiętliwa jesteś, żałuję, że się tak rozpisałem w ankiecie( ͡° ʖ̯ ͡°)
@RatKing: Ale ja nawiązywałam do tego komentarza, a nie uwag co do gry. Te drugie są bardzo pomocne, tym bardziej, że nie jesteś osamotniony w części spostrzeżeń. A w pierwszym gra się nawet nie zaczęła i zabrałeś się za ocenę.

I jest na to nawet pseudonaukowe określenie, nazywa się to Pamięć Żony ( ͡ ͜ʖ ͡)