Aktywne Wpisy
Dobra panowie, po roku czasu przebywania na agresywnych tagach #przegryw i #blackpill czas powiedzieć wam kilka niewygodnych faktów przegrywy.
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Xefirex +47
- oczytany,
- nie wstyd go zabrać do ludzi,
- potrafi powiedzieć chociaż 3 składne zdania pod rząd,
- fajnie jak ma ciekawe zainteresowania którymi może się z nami podzielić
Wymagania facetów z wypoku odnośnie kobiet:
- żeby nie #!$%@?ła
- cycki cipka dupka XDXDXD
Komentarz usunięty przez autora
bo same oprócz ubrań i paznokci nie mamy zainteresowań ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@histaminapusz:
Z rzędu.
@histaminapusz: Gówno prawda. Przerobiłem swego czasu na wykopie aż 100 użytkowniczek i wiem jedno. Dziewczyny tutaj nie chcą nikogo znaleźć. Chcą być adorowane w nieskończoność przez wianuszek stulejarzy. Nawet jeśli są w związku a może
@histaminapusz: wymaga się tego co można znaleźć, równie dobrze mógłbym szukać latającego samochodu.