Wpis z mikrobloga

@pato3: ja od kilku tygodni mam aspire speeder i to co mówili recenzenci się sprawdza. Super trzyma baterie,poręczny choć na 2 baterie i fajny bajer z ręcznym ustawieniem krzywej mocy. I nie wygląda jak mutant transformera z latarką.
  • Odpowiedz
@pato3: z tego co wiem to mod to inaczej box. Do tego wkładasz baterie, a właściwie akumulator. Jeżeli chodzi o boxa to polecam istick pico 25 - moc ma 85W maksymalną, używam od listopada 2017 i jest wszystko ok. Chociaż może jak używasz grzałek o takiej wysokiej mocy to szukaj czegoś na 2 akumulatory - dłużej podziała zanim braknie prądu. Tu już niech ktoś inny się wypowie, ja takich nie użytkowałem.
  • Odpowiedz
@stworek_potworek_pokaze_jezorek: a jakby nosić dwa akumulatory i ewentualnie wymieniać? Bo pico mi bardzo by pasował ze względu na cenę, teraz w edymie jest za 50 zł różowy (kupiłbym naklejki na niego z gearbest i #!$%@?)

A to co ludzie wysyłali to bym musiał z akumulatorem wydać to +150 zł

A atomizer jaki posiadam jest wart może 70 zł nowy
Mianowicie illusion mini. Używałem już go pod stick V8 i okazało się
  • Odpowiedz
@pato3: ja w e-dymie widzę tylko pico 75 za 49,99 zł. On ma mniejszą moc niż pico 25 o 10W, bo ma 75, a nie 85, ale to nie jest chyba problem. Natomiast wejdą do niego parowniki chyba tylko do 23 lub 22mm. A do pico 25 wchodzą 25-milimetrowe, więc jest ona bardziej "przyszłościowy".

\Jak masz parownik, który ma max. 23 mm średnicy, to możesz go brać (pico 75), też ma
  • Odpowiedz