Aktywne Wpisy
urwis69 +55
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
na gearbest nie ma, na banggood ok 2200 pln i wysyłka dopiero 10.06... jakieś inne miejsca jeszcze?
czy czekać na mi8? chociaż pewnie tańszy jak 2.5 to nie będzie, a mój budżet w okolicy 2tys oscyluje...
#telefony #xiaomi #cebuladeals #gearbest #banggood
@psxx: Nie. Nie możesz edytować 1. posta.
Wiem, że nie możesz, ale skoro mnie zawołałeś (praz parę tysięcy innych osób), to cierp.
Nie nie chce ulec subiektywizmowi nowego urządzenia.
Przednia kamera na pewno jest dużo lepsza i to widać, ale trzeba się przyzwyczaić do obsługi
Tył, nie robiłem jakoś wielu fotek ale mają dwa obok siebie próbowałem zrobić zestawienie i mi mix 2 wydaje że minimalnie robi lepsze fotki przy bardzo dobrym oświetleniu, w nocy nie sprawdzałem. Na pewno jest szybszy.
Gesty sa świetne
Zdjęcia nie sa porównywalne bo właśnie zauważyłem na mi mix 2 że zdjęcia ważą trzy krotnie mniej niż w mi 5 a są delikatnie lepsze (porównywałem zdjęcie tego samego obiektu ), troszkę ostrzejsze i mają inną kolorystykę
Dodam tyko że Google camera poprawia zdjęcia w mi5 ale tu nie mam fot aby porównać
@psxx: tutaj masz Xiaomi Mi MIX 2S 5.99 inch 6GB RAM 64GB ROM w cenie $489.99 z kodem: 6BGMIX2S