Wpis z mikrobloga

gdzie teraz najlepiej kupić Mi Mix 2s 6/128?
na gearbest nie ma, na banggood ok 2200 pln i wysyłka dopiero 10.06... jakieś inne miejsca jeszcze?
czy czekać na mi8? chociaż pewnie tańszy jak 2.5 to nie będzie, a mój budżet w okolicy 2tys oscyluje...
#telefony #xiaomi #cebuladeals #gearbest #banggood
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@psxx: jeśli rok to bierz mi mix 2, za rok zmienisz.
Nie nie chce ulec subiektywizmowi nowego urządzenia.
Przednia kamera na pewno jest dużo lepsza i to widać, ale trzeba się przyzwyczaić do obsługi

Tył, nie robiłem jakoś wielu fotek ale mają dwa obok siebie próbowałem zrobić zestawienie i mi mix 2 wydaje że minimalnie robi lepsze fotki przy bardzo dobrym oświetleniu, w nocy nie sprawdzałem. Na pewno jest szybszy.
  • Odpowiedz
@lukaschels: właściwie to nie musisz, dzięki, przeanalizowałem sytuacje, przemyślałem, za 1300 i ja zamówiłem mixa 2 6/64. do mixa 2s za duzo trzebaby doplacic (w sklepach ktore znam ok 500zl, byla jakas promka ale sklepu nie znam, nie chce sie bawic w takie akcje za 100zl), a znowuż aparat w mi5 mi względnie wystarcza, więc nie ma chyba co się tak aż silić na niego, a to właściwie główna różnicująca
  • Odpowiedz
@psxx: mi on bardzo sie podoba, wielkościowo (gabaryt) jest prawie identyczny jak mi 5 ale ekran to prawie 6 cali, uważam że to dobry wybór w czasach nudy.
Gesty sa świetne
Zdjęcia nie sa porównywalne bo właśnie zauważyłem na mi mix 2 że zdjęcia ważą trzy krotnie mniej niż w mi 5 a są delikatnie lepsze (porównywałem zdjęcie tego samego obiektu ), troszkę ostrzejsze i mają inną kolorystykę
  • Odpowiedz