Wpis z mikrobloga

#wykopodroz zacząłem się przygotowywać powoli fizycznie. Jak będę jechać na stopa, to wiadomo, że sporo czasu będzie jednak trzeba iść na nogach. Dzisiaj dla treningu podczas największych upałów najpierw 3km biegu, a 2 godzinki później spacer nad jeziorko, 6km w jedną stronę, popływać.

Teraz muszę rower od kogoś pożyczyć, albo ruszyć próbnie na stopa na 1 czy 2 dni.

Ktoś z łódzkiego lub z wielkopolskiego chętny aby go odwiedzić w niedziele?

Aha. No i wszytko teraz dotyczące mojej podróży po wykopie, której termin coraz bardziej się wyostrza na początek sierpnia, będę tagować #wykopodroz
  • 10
@jestemRoman: Na stopa to trenuj anus przede wszystkim, sporo jest panów co wezmą chętnie młodego chłopca do samochodu, tylko ciężej będzie z wyjściem z niego ;> Skończysz podróż w burdelu w Niemczech.
@NieznanyAleAmbitny: Póki co piszę na mikro, ale niedługo dodam znalezisko. Chodzi o to, że będę jechać autostopem przez Polskę i odwiedzać wykopowiczów. Oczywiście tych którzy zechcą, wiec nie musisz się bać. Na ten moment jeden wykopowicz zaoferował się przechować mnie na kilka dni w Gdańsku, a i pierwotna idea jest taka, żeby jechać w stronę morza.

Zaraz pójdę otagować wcześniejsze wpisy, żeby wszystko było jasne.