Wpis z mikrobloga

• 454
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kubas_782: super efekt gratulacje :) z ciekawości, jeśli się orientujesz - czy taki zabieg można wykorzystać w każdym "stadium" łysienia (przy założeniu ofc że jest co przeszczepiać z tyłu ( ͡° ͜ʖ ͡°)) czy tylko w jakiejś początkowej/średniej fazie łysienia?
  • Odpowiedz
@Artic: mi siwieją i problemu nie widzę - wolę być siwy niż łysy :)
@vuxiu: im ciemniejsze włosy tym prościej o fajny efekt - jaśni blondyni mają niestety najgorzej, chociaż widziałem też bardzo udane przypadki przeszczepów. Nie spodziewałbym się jednak cudów przy takim ubytku jak mój.
@Pumpkinn: no jasne, zaraz człowiek się młodziej czuje :)
@powaznyczlowiek: teoretycznie w każdej, ale mądry lekarz Ci powie,
  • Odpowiedz
@kubas_782: no fajnie całkiem to wyszło. Myślisz, że ta reszta włosów na czubku jeszcze ci wypadnie i będzie trzeba coś uzupełniać? Jest szansa żeby jeszcze coś uzupełniać czy już nie ma z czego?
  • Odpowiedz
@black-wolf: mam jeszcze spory zapas. W tej chwili tył wygląda tak jak u większości facetów - ja miałem kiedyś naprawdę uber gęste włosy. Spokojnie te 2500 graftów jeszcze wytargam. Przodu ja już praktycznie i tak po przeszczepie nie miałem, pojedyncze włoski. Zabieg jest robiony tak, żeby w miarę wszędzie było równo pokryte - przynajmniej przód, bo na resztę nie starczyło :) Przód też najszybciej odrasta, bo jest tam najcieńsza skóra.
  • Odpowiedz
@kubas_782: jeny jak dobrze, że wygrałem na loterii genetycznej fajne gęste włosy i brak testo ( )
Wyszło spoko, powodzenia mireczku.
Ja mimo wszystko bym przy łysieniu wybrał seba mode i miał w------e do końca
  • Odpowiedz