Aktywne Wpisy
restofme +432
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Dawul +117
Poza tym czemu jest SLD a nie ma korwina? też prawie wszedł do sejmu. Są jacyś wolni i solidarni (Andruszkiewicz xD) i ziomek którego w ogóle nie znam z jakiejś organizacji społecznej. Lol, oddajcie moje pieniądze płacone na to szambo
#tvpis #polityka #woronicza17 #korwin
@Rizzo: SLD zdobyło mandaty do sejmików wojewódzkich czy parlamentu europejskiego. Znamienne, że nie podałeś partii Wolność tylko jego lidera. Spokojnie można zaprosić jak SLD jak i Wolność i Razem. Partie, które stale są uwzględniane w sondażach, startowały w całej Polsce w poprzednich wyborach sejmowych oraz otrzymują subwencje budżetowe w ramach przekroczenia 3% poparcia.
@Rizzo: Koło poselskie
@Rizzo: Nie, mandaty zdobyło KNP. Korwin co najwyżej zdobył mandat, a nie mandaty, z list Nowej Prawicy.
W tym przypadku słabo świadczyłoby to o partii, jeśli jest tylko jedna osoba (jak jakiś kult jednostki). Dla mnie gdybym miał oceniać z boku to nie jest to