Wpis z mikrobloga

Dzisiaj, we współpracy z niezwykle utalentowanym @bvxtg przygotowaliśmy #cpunskiprotip odnośnie dostępnych na naszym rynku RC benzo. #narkotykizawszespoko #benzodiazepiny #bojowkamedycznegoklefedronu
Wstęp:

Zagrożenia:

Podział:

Farmakologia:

Równoważne dawki:

Tabela 1
Tabela 2

Toksyczność i potencjalna szkodliwość:

Tolerancja i potencjał uzależnień:

Tekst opracowany na podstawie PsychonautWiki.org
Tabele nr 1 i 2 także zostały zaczerpnięte z tego samego źródła.
Zestawienie dostępnych na naszym rynku RB benzo dzieło @bvxtg i mojej przećpanej osoby.
ciezka_rozkmina - Dzisiaj, we współpracy z niezwykle utalentowanym @bvxtg przygotowal...

źródło: comment_sr9BQTG9ocn9ly8p6hVyASY3Tm3Ys6PB.jpg

Pobierz
  • 76
  • Odpowiedz
@kolejnekontonawypok: Do alpry z tego co mi wiadomo to był Etizolam swego czasu porównywany, ale niech rozkmina dopowie w temacie tych nowych benzyn. Do klonazepamu no to chyba klonazolam, chociaż to jest szatan straszliwy, flubromazepam IMO bardziej przypomina mi aptecznego klona, chociaż trochę słabszy jest
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@bvxtg: a polecasz coś żeby przestawić się z klonazepamu? Nie chce mi się latać jak debil po przychodniach i robić laskę lekarzom za #!$%@?ą paczkę tabletek. Coś o podobnym czasie półtrwania i działaniu?
  • Odpowiedz
@MagicznyKarol: Jak wspominałem flubromazepam działa "dość" podobnie, w sensie że nie czuć tak bardzo działania substancji, w zasadzie przy standardowej dawce to byłem jak trzeźwy, także taki słabszy zepam ale za to długo działa. Co 3 dni można na spokojnie brać, bo ma cholernie długi half-life
  • Odpowiedz
@deadboy: Bierz pod uwagę, że źródło z którego brane były niektóre z tych danych musi pamiętać o tym, że nie każdy jest terminatorem benzodiazepin. Ciebie ósemka dopiero ruszy, kogoś innego już czwórka może sponiewierać do stanu przypałowego
  • Odpowiedz
@deadboy: wiesz, równie dobrze mogłem tam podać moje osobiste dawkowanie np. klonazolamu ;) Tylko że 95% osób by źle skończyło po dawce która dla mnie jest całkowicie normalna.
  • Odpowiedz

Chciałbym jeszcze tylko dodać tak od siebie, że RCki różnią się od aptecznych i to całkiem sporo. Jeśli macie wybór to te drugie będą zdecydowanie lepsze, pod każdym względem. No, może z wyjątkiem że mniej się na imprezy nadają ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz