Wpis z mikrobloga

Przynajcie się, że też byście chcieli tak sobie beztrosko leżeć pod drzewkiem jak kitku ;3. Mój zmieni pozycję może trzy razy, ewentualnie wstanie się nażreć i będzie dalej leżeć cały dzień xD. Zbiera energię na nocne mordowanie myszek i kretów ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#pokazkota #kitku
Karmazynowa_furia - Przynajcie się, że też byście chcieli tak sobie beztrosko leżeć p...

źródło: comment_tlJJa1YtTE1doiQwozkfNIF29n23UY8V.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Klepajro Ale ty nie jesteś prośrodowiskowy tylko propagujesz działania wbrew naturze. xD Pewnie jeszcze próbujesz tłumaczyć zwierzętom że mają na twój wzór przejść na weganizm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Klepajro Ironizowalem, ale to ty zacząłeś od pomysłu izolowania kota - żywego stworzenia od jego naturalnego środowiska. Historia pokazuje że zawsze zaczynało się od wykluczenia tych najmniejszych, (w twoim przypadku kotów) a kończyło na tragedii. Zastanów się wiec czy określenie "szur prawacki" nie pasuje bardziej do ciebie.
Pozdrawiam
V
  • Odpowiedz
@Karmazynowa_furia: widze nie odróżniasz załatwiania potrzeb fizjologicznych psa, który jednak ma najwidoczniej rozum i godność i nie zabija ot tak dla zabawy innych zwierząt, a jeśli tak robi to owszem izoluje sie takie psy/tresuje XD
  • Odpowiedz
@Klepajro polowanie dla kota jest tak samo naturalne jak sranie dla psa, w dużym uproszczeniu xD. Chyba całe życie spędziłeś zamknięty szczelnie w piwnicy w bloku i nie wiesz jak funkcjonuje świat, nawet mi się już nie chce z Tobą pisać xD
  • Odpowiedz
@Klepajro Idź naprawiać świat gdzie indziej, ja tu przyszedłem popodziwiać kota koleżanki, a tracę czas na odpowiadanie jakiemuś pseudoekologowi. Chcesz trzymać swojego kota w domu - twoja sprawa, ja np. swojego kota wychowuje na osiedlowego dresa i nic ci do tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz