Aktywne Wpisy
kantek007 +14
MIASTO bez A
Virsky +307
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Macie jakieś sposoby, żeby nie pocić się jak spasiona świnia? Bo nie ma jeszcze wakacji a na jestem spocony prawie cały czas.
#zalesie #gorzkiezale #pogoda #pogoda
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
1. Nie być spasioną świnią.
2. Popracować nad kondycją.
@AnonimoweMirkoWyznania: sprobuj myc sie takim zelem pod prysznic ktory jednoczesnie hamuje wydzielanie potu, powinno byc lepiej
#tylkobawelna :)
1. Schudnij
2. Mniej kawy
Jeśli chodzi o wiecej miejsc gdzie sie pocisz to do dermatologa idz
- Jak najmniej % tłuszczu w organizmie. Jak miałem 25% to pociłem się jak świnia, teraz mam 17% (wciąż sporo) ale jest o NIEBO lepiej
- Mało gazowanego - nie wiem czemu ale jak piję Cole/Pepsi Zero czy nawet wodę gazowaną to się pocę bardziej
- Kondycja ale to raczej łączy się z 1 punktem.
Pot to jest po prostu taka chłodnica dla organizmu.