Wpis z mikrobloga

potęga naszych krajowych #mikrokoksy jest znana w całej Europie, skąd właśnie wróciłem z wojaży :)
weźmy takich Francuzów czy innych południowców - suchelce w rurkach i wyprasowanych koszulach
ale, ale - ktoś tu siedzi w słowiańskim przykucu? łysy dzik z łapami jak armaty?
czytam co tam na t-shircie - no oczywiście okazuje się że to nasz rodzimy dzik:)
nasi tu byli :)

żeby nie było że to jakaś krytyka, niniejszy wpis ma wydźwięk pozytywny
taki tam #gownowpis :)
  • 3
  • Odpowiedz
@heniek_8: No, nie ma co ukrywać, że Polacy w bodybuildingu mają mocną reprezentację. Przy stosunkowo niewielkim budżecie PZKFiTS i niewielkim powołaniu do kadry, 4 miejsce w klasyfikacji generalnej na mistrzostwach Europy w Santa Susanna to niezły wynik

• Odpowiedz
@Zakkalec: dla mnie bb to sport jak jazda figurowa na lodzie, tylko że mniej przejrzysty :) kwestia gustu

jeszcze sobie przypomniałem taki kawałek , studen ze stanów jest w Polsce, jedzie samochodem z Polakami, w sumie sami swoi i bez obaw ale jakiś koleś
"told us that there is a stereotype that men in Poland love to bulk up in the gym so they can pick on people. He didn't confirm
  • Odpowiedz
@heniek_8 zgadzam się, tutaj wszystko zależy od sędziów i często werdykty sędziów są z dupy, chociaż teoretycznie zasady oceniania są jasne i klarowne. To się zmienia powoli, ale wciąż, jeżeli w panelu ma się swojaka, to nie ma co liczyć na obiektywizm w ocenie.
Z tą historią, którą przytoczyłeś to nie wiem, więc się nie wypowiem
  • Odpowiedz