Wpis z mikrobloga

Widzę jak hejtujecie grubego że w nocy zamiast siedzieć u ojca albo robić streama to poszedł do bajki, wiadomo #grubyoszust. Ale jednak trochę przesadzacie i to pokazuje uzależnienie od patostreamerow u niektórych xd Gruby zawsze będzie w #!$%@? robić widzów i jak widać nawet ban na yt i małe donejty go nie zmienią. Więc chill out panowie i jdm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical #patostreamy
  • 6
@NoFapForever: Nikt nie hejtuje grubasa, że poszedł do Bajki - jego czas, jego sprawa jak go wykorzystuje. "Atakujemy" go za to, że ten zakłamany knur po raz kolejny wciska jakiś kit o wizycie u ojca (przez którą niby nie ma streama), gdy tymczasem cały wieczór zabawiał się ze znajomymi w klubie.

Ile razy ten oszust kłamał o "prywatnych sprawach"?
O walce o Łukasza i Urzędniczą?
O codziennych wizytach u adwokatów rzekomo
@NoFapForever: Chyba jednak trochę odkryłem...

Uważasz, że przesadzamy i twierdzisz, że grubas się nie zmieni, a nie masz racji. Wystarczyłoby kilka tygodni bez donejtów, a tucznik chodziłby jak w zegarku.

Ale co ja tam wiem... Lepiej przymykać oko na jego oszustwa, nie komentować ich, nie zgłaszać jego kanałów i tym samym pozwalać, by robił je dalej. Niech grubas dalej przerywa streamy, ucieka do Bajki, hamuje dymy, wyłudza hajs, itp. itd.

Kiedyś
@NoFapForever: I prościej:

Tucznik kolejny raz poleciał w wuja... Możemy:

a) olać to (jakby nic się nie stało) i nic nie robić - wtedy na pewno fałszywy knur będzie robił to samo (skoro wcześniej mu się upiekło)
b) "zainterweniować" (komentarzami, hejtem, zgłoszeniami, wstrzymaniem donejtów) - wtedy być może zachowanie knura się zmieni. Oczywiście dalej będzie aroganckim, leniwym i zakłamanym oszustem, ale przynajmniej zacznie się hamować i uważać co robi, żeby przypadkiem
@vegeciak bo to gadanie bez sensu, piszesz że wystarczyłoby kilka tygodni bez donejtów, yhym przez ten czas grubemu nie będą pieniędzy wysyłać, na pewno, bo to wykopki wysyłają donejty, tak było ( ͡º ͜ʖ͡º) dlatego to marnowanie czasu a te wasze teksty to lanie wody i plusowanie się nawzajem