Aktywne Wpisy
DiscoPoloinfo +22
✨ Czy Edyta Folwarska przebiła wszystkich swoją nową stylizacją? 🤔 Plan zdjęciowy DiscoStar aż iskrzy od emocji! 💥 Co sądzicie o jej nowym looku? 😍 Czy to nowa ikona stylu disco polo? 🕺👗
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
suzaku0 +1159
Pomimo że przyczyny tego zjawiska wciąż nie są dla mnie zrozumiałe, udało mi się stworzyć kilka hipotez:
1. Jest to wynik szczepień, mianowicie, włosy w okolicach miejsca w którym zostało przeprowadzane szczepienie dostają autyzmu i przez to odrastają wolniej.
2. Jest to wynik częstej masturbacji, mianowicie, częsta praca prawej ręki sprawia, że znajdujący się w niej układ krwionośny pracuje szybciej, a to z kolei prowadzi do szybszego odrastania włosów.
3. Jest to wina gnomów zapalających światło w lodówce, mianowicie, opuszczają one stanowisko swojej pracy i wkradają się pod osłoną nocy do mojego pokoju, w celu przycięcia i wykradzenia włosów znajdujących się pod moją lewą pachą (domniemane przyczyny takiego zachowania: włosy są im potrzebne do jakiegoś rodzaju obrzędów religijnych, próbują one mnie sklonować i przejąć władzę nad moim mieszkaniem, próbują one zostawić moje włosy w miejscu przestępstwa, wrobić mnie w nie, a w konsekwencji przejąć władzę nad moim mieszkaniem).
Cała sprawa jednakowoż, dosyć mocno mnie j---e, więc podejrzewam że dalsze badania nie będą przeprowadzane. Faktem jednak pozostaje że prawdopodobnie będę musiał ponownie się ogolić w niedalekiej przyszłości, dlatego też zamierzam poświęcić więcej energii na obserwację społeczności gnomów rezydującej w lokalnej lodówce.
Wyniki badań oznaczam tagami: #grupazanizaniapoziomu #niewyjasnione #c---------------o i tak trochę #pasta