Aktywne Wpisy
Filippa +53
Bronienie tego przemocowca jest obleśne xD
Wyszly nowe skriny.
"ucpam cie tak żebyś nie wiedziała co się dzieje" xDD
#gonciarz #takaprawda #bekazpodludzi #patologia
Wyszly nowe skriny.
"ucpam cie tak żebyś nie wiedziała co się dzieje" xDD
#gonciarz #takaprawda #bekazpodludzi #patologia
Nie_bo_ty +55
Jeśli wypłata gotówki z bankomatu zajmuje ci dłużej niż 60 sekund powinno się zabrać tobie prawa wyborcze, zabronić posiadania dzieci i przymusowo przesiedlić do Suwałek.
Ambasadorką akcji jest popularna blogerka - Hafija, edukująca na tematy okołolaktacyjne i zwiazane z karmieniem piersią.
Ciekawe, czy wyjdzie "na swiat" wiecej karmiacych i czy beda nowi oburzeni :P
#dzieci #kobiety #rozowepaski #karmieniepiersia
@agaja: brzmi jak ogólnopolski festiwal wspólnej masturbacji
A ta kampania wygląda jak by teraz kobiety musiała wychodzić z cycem...
Troche sie krepowalam, ale na szczescie sumie za bardzo nikt sie nie gapil, zauwazylam tez, ze jakas pani kolo 50 sie usmiechala.
@Primusek: tylko, ze te piers jest zwykle niewidoczna, jak juz sie dziecie przyssie.
Choc fakt, ze czasem jest problem - mojego synka co chwile cos rozpraszalo i sie odrywal, a ja wywijalam pieluszka, coby nie bylo widac. Dla mnie
@ChadWawa: ( ͡º ͜ʖ͡º)
A tak poważnie, to nie rozumiem oburzenia ludzi na widok normalnej (podkreślam - normalnej) matki, która karmi dziecko. Dzieciak zasłania wszystko, a jak nie to ewentualnie jakaś pieluszka. A nawet jak kawałek cyca będzie przez chwilę widać to nic się przecież nikomu nie stanie. Problemem są ewentualne matki wyzwolone, które aż do przesady eksponują swoje prawo do karmienia potomka,
Ale jestem w stanie sobie wyobrazić, że pewna "uświadomiona" osoba, która "przyłapie" Cię na karmieniu na uboczu na siłę będzie Cię przekonywać, że masz wyjść:
"Pani się nie wstydzi, Pani wyjdzie do Nas" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wnocy: właśnie mi przypomniałeś, że na zajęciach muzycznych na które chodzę ze starszą córką, chodzi kobieta, która karmiła córkę powyżej 2 roku życia i potrafiła po karmieniu po prostu zapomnieć się ubrać ¯\_(ツ)_/¯
@Tomek1902: chybabym padla :P
no jak dwalata ciagle masz biust na wierzchu to wiesz.. sila przyzwyczajenia (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@CudMalina: w kościele to już jednak przesada wg mnie.
@trevoz: czemu? Nawet papież mówił żeby karmić dzieci w kościele jeśli są głodne. No i Maryja też karmiła Jezusa więc to normalne ( ͡° ͜ʖ ͡°)