Wpis z mikrobloga

Przecież te madki to coraz większą kopalnia beki. Wpadają do sejmu z własnymi dziećmi, rząd rzuca jakaś propozycja, mają gdzieś wola hajs. Rząd obiecuję jakieś tam ich propozycje spełnić, hurr durr za mało. Okupują dalej sejm ze swoimi niepełnosprawnymi dziećmi. Jakaś baba kłamie do kamery że jej syn nie pracuje, jej mąż w PO. Teraz wciskają kit że to straż Marszałkowska ja poraniła a zrobiły to sobie same. TO NIE JEST PROTEST
  • Odpowiedz
@Kuba__: mnie zastanawia co innego.. Jak w ogóle do takiej sytuacji mogło dojść, tj. protestu w budynku sejmu. No bo ok, wejście na jakąś przepustkę rozumiem, ale kto przepuścił śpiwory i inne rzeczy?! To z jednej strony PiS zezwolił na protest z drugiej go nie chce.
  • Odpowiedz
@noitakto: Może po prostu nie jesteś zdiagnozowany - tak mówił mój lekarz z oddziału zamkniętego "Nie ma ludzi zdrowych, są po prostu jeszcze nie zdiagnozowani"
  • Odpowiedz
już w momencie jak odrzuciły ofertę rządu spełniającą wczesne postulaty

@Singularity00: przypomnisz mi kiedy to było? Wymienisz te ekstra rzeczy warte 520zł?
A i jeszcze jedno. Zaproponujmy zamiast 500+ miejsce w żłobku, obiady w szkole i książki. A jak się nie zgodzą to wojsko i jazda
  • Odpowiedz
@noitakto: Mam takie przemyślenie, czy jeżeli wszyscy są nienormalni a jednostki są normalne to czy nienormalność staje sie nomralnością? Wtedy twoje określenie że jestem nienormalny powinienem wręcz przyjąć jako komplement.
  • Odpowiedz
@czykoniemnieslysza: @pytaks: te zdjęcia to dokładne potwierdzenie, że obie kobiety były spychane i przyciskane z dużą siłą i na ścianę okienną i na siebie nawzajem, przez kilku rosłych mężczyzn, w wyniku czego powstały takie ślady

gdyby było jakiekolwiek ujęcie że któraś z kobiet drapie drugą z własnej woli, i to z premedytacją, już by wypłynęło
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@noitakto: Aktualizuje moja wypowiedź https://youtu.be/sLc44-RXwcg
Tak pozatym, skoro niby PiS jest tak bardzo ujowe, to by im nie pozwoliło w sejmie protestować... W innym kraju typu Francja Niemcy już dawno by wyleciały te matki z parlamentu a c... PiS zawsze zły . A tak poza tym #!$%@?ć PiS i PO. Ale PO to był szczyt idiotyzmu
  • Odpowiedz