Wpis z mikrobloga

#miuipro

@Orjon_MIUI znalazłem parę miejsc do poprawy tłumaczenia, mógłbyś wprowadzić poprawki?
Szczegóły na zdjęciu.

W nagrywaniu ekranu w menu źródło dźwięku, jedna z opcji to powinno być chyba system.

Brakuje tłumaczenia w Usrawienia->aplikacje systemowe->search

W ustawieniach wskaźnika beterii sformułowanie 'przywróc poziom' jest malo jasne.

W ustawieniach paska powiadomień suwak 'prędkość transferu' to chyba powinno być czas odświeżania wskaźnika(chyba chodzi o to jak często ma sie aktualizować prędkość danych w pasku powiadomień) czy cos w ten deseń.

W skrotach gestów i przycisków w głośności w gore powinno byc następny zamiast dalej.

Poza tym tłumaczenie jest świetne, a sam rom bardzo przypadl mi do gustu :)

Jeśli chodzi o safety net to wystarczy wrzucić magiska i wszystko działa jak trzeba.
Mjestem - #miuipro 

@Orjon_MIUI znalazłem parę miejsc do poprawy tłumaczenia, mógłby...

źródło: comment_rpgyB8RcS4NBGwAbyHsUEMQoS51IWCkJ.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
@Mjestem: OK, sytuacja z Przeglądarką przedstawia się następująco: tłumaczenie w przeglądarce jest, ale kiedy tłumaczenie z niej zostało dodane do repozytorium tłumaczeń dla ROMów stable i dev MiuiPro opartych na China (na serwerze z którego ROMy są budowane), polskie tłumaczenie z niej tak jakby zniknęło :D To pomyłka po stronie MiuiPro, następny update będzie już przeglądarkę po polsku mieć. MiuiPro oparte na Globalu tego problemu nie ma, bo właśnie sprawdziłem
  • Odpowiedz