Wpis z mikrobloga

#desmoxan #palenie
Witam dzisiaj jestem po pierwszym dniu brania tabletek. Problem w tym że już brałem 6 czyli max. A spać idę dopiero za 6 godzin. Co poradzić z tym fantem? Inni piszą żeby się stosować idealnie co na ulotce pisze sam już nie wiem. Aha i wypaliłem 10 papierosów bo pisze żeby ograniczać ale jakoś mnie nie odrzuca od fajek po tym pierwszym dniu.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To po co Ci one? Myślisz, że za dużo pieniędzy będziesz miał jak przestaniesz fajki kupować? więc żeby nie p-------ć na głupoty to inwestujesz w desmoxan, tak? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Robocovo: Desmoxan nie spowoduje, że nagle zacznie Cię odrzucać od fajek. Sam musisz je odrzucić i oszukać organizm zastępując nikotynę cytyzyną z Desmoxanu. Trzymaj się ulotki i wykaż trochę silnej woli, bo samo nie przyjdzie. To Ty rzucasz, a nie Desmoxan rzuca za Ciebie.

Powodzenia :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Yezdemir ok dzięki za odpowiedź tylko jak to działa jak biorę np w okresie dwunastu godzin a potem nic? To chodzi o to że już się naładowałem cytyzyna i wystarczy?
  • Odpowiedz
@Robocovo: Jeśli dawkowanie jest tak rozpisane, to tak - musi Ci wystarczyć tyle na ten czas. Regularnie zmniejszasz dawki więc organizm powoli odzwyczaja się, ale to wymaga też czasu i silnej woli. Na początku jest trudno, ale z czasem będzie coraz lepiej. :)
  • Odpowiedz
  • 0
@felixos Niestety pale dalej. Zle zrobilem poniewaz myslalem tak samo jak ty ze fajki mi przestana spakowac. Potrzeba silnej woli i odstawic nawyki. Ale za dwa miesiace znowu sprubuje. Tym razem sie zapre ostro.
  • Odpowiedz
@Robocovo: to ja dzisiaj mam 2 dzień, postaram się mniej palić albo wcale i zobaczymy czy dam rade i czy faktycznie ten desmoxan zaspokoi głód. Bardziej się martwie o odruchy które sobie chłowiek przez tyle lat wyrobił :(, no ale zobaczymy . Dzięki i pozdro
  • Odpowiedz