Aktywne Wpisy
Krasparov +33
No fajnie się grudzień zaczął nie powiem że nie #przegryw
ignis84 +263
Jest mi bardzo ciężko, moje nogi są w fatalnym stanie. Perspektywa chodzenia, po prostu przestałam ją widzieć. Dwa lata walki z bólem, walki o powrót do normalności.
Byłam już tak blisko, tak mi się wydawało.
Robiłam duże postępy w szpitalu, na rehabilitacji. Zaciskałam zęby, ale bolało coraz bardziej, aż poruszanie się przestało być możliwe.
Nawet w łóżku, nie mogłam usiąść, w sumie nic nie mogłam. Diagnoza była druzgocąca, nowa bardzo rozrośnięta zmiana,
Byłam już tak blisko, tak mi się wydawało.
Robiłam duże postępy w szpitalu, na rehabilitacji. Zaciskałam zęby, ale bolało coraz bardziej, aż poruszanie się przestało być możliwe.
Nawet w łóżku, nie mogłam usiąść, w sumie nic nie mogłam. Diagnoza była druzgocąca, nowa bardzo rozrośnięta zmiana,
Sam miałem tylko: java 8 (lts - jedyna słuszna wersja ( ͡° ͜ʖ ͡°)), spring, hibernate, angular 5, git, maven.
Czytałem, ze minimalizm w CV jest potrzebny, że trzeba mieć projekty w CV oraz na githubie (i tak nikt tego nie sprawdza), uwierzyłem w ciemno i teraz żałuję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#programowanie
Dostałeś odpowiedź. Ja to w kilku przypadkach musiałem napisać maile żeby łaskawie dostać odpowiedź ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bywały kwiatki takie, że jak do Nas wysyłali jakieś CV stażyści to w projektach wrzucali jakieś na templejtach Wordpressowych darmowych i nawet nie usuwali creditsów z plików.
Języki programowania to nie wszystko, może tamci mieli wypisane inne osiągnięcia?
Doświadczenie na stażu? Ze stażu na staż? wtf
W ogóle nie lepiej olać te gównostaże i aplikować od razu do pracy?
Ale tam to mają fajny proces rekrutacji, dowiesz się też czy coś rzeczywiście potrafisz i czego brakuje, no i możesz dopytać o co tylko chcesz.