Wpis z mikrobloga

Co sądzicie o Sebastianie Szwedzie?
To, że jest chory/upośledzony to oczywiste. Z jednej strony bardzo mnie śmieszy to co robi, szczególnie jak udaje, że jest w Los Angeles, że kupuje PS4 PRO i Samsunga S8, że gra koncerty, ale z drugiej strony bardzo mi go żal, bo rówieśnicy muszą go mocno cisnąć (nawet jest jakiś filmik jak mu każą śpiewać i z 15 osób się z niego śmieje), a mi zawsze skacze ciśnienie jak ktos kogoś poniża. Ciekawi mnie też jak to jest z jego rodzina i szkołą, bo z tego co mówił to chyba rzucił szkołę. Robi transmisje live na FB często do południa, więc rzeczywiście siedzi w domu. Mówił często też, że jego mama nie żyje, ale na pewno nie mieszka w domu dziecka. No i też nie wiedziałem jego jakiejkolwiek rodziny na filmach.

JEST-SUPER - Co sądzicie o Sebastianie Szwedzie?
To, że jest chory/upośledzony to oc...

źródło: comment_isCuxdnkdeGBpuSxOrVAqlBBk8GnqaCu.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JEST-SUPER: Nie mam pojęcia kim jest. Wuwunio jest po wywiadzie z tą osobistością, więc można liczyć na PalHajsTV dotyczący jego postaci. Internetowe persony mnie nie świerzbią ni wierzbią, a przykre komentarze są nieodłącznym elementem internetowego świata, liczę tylko na to, że ów Sebastian czerpie przyjemność z tego co robi, a niepełnosprawność nie przeszkadza mu nader w zabawie.
  • Odpowiedz