Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#motoryzacja #samochody Siema motoryzacyjne świry.Poszukuje samochodu do 50 tys cebulionów i mam mega dylemat.Moje wymagania to kombi/suv,automat,rocznik minimum 2015,jakikolwiek naped 4x4(z tego mogę zrezygnować).Wybór dla laika samochodowego jest tak duży że sam nie wiem co brać żeby się nie władować na minę.Samochód głównie w dłuższe trasy po Polsce i raz do roku na Bałkany więc taki połykacz kilometrów
Który warto brać
- Jeep Cherokee KL 10.4% (102)
- Passat B8 27.5% (271)
- Mitsubishi Outlander 13.7% (135)
- Seat Leon 13.2% (130)
- Peugeot 508 24.7% (243)
- Opel Insignia 10.6% (104)
W skrócie poszukiwany tani smartfon dostępny prawie od ręki.
Miał być zte axon 7 mini bo jakość dźwięku, ale chyba zte zwija się z Polski (wiec nie będzie gwarancji) plus jest problem z kupnem. Więc się waham czy brać jakąś używkę z olx/allegro czy kupić w sklepie coś w stylu Xiaomi Redmi 5a/Redmi Note 5a i kupić osobno odtwarzacz mp3. Jest w ogóle jakaś różnica poza rozmiarem ekranu? Czy lepiej nie brać bo będzie mulił nawet bez obciążenia? To wtedy co polecacie tak do maks 700 zł?. Net/facebook/messenger/wykop no i jeżeli będzie dobra jakość dźwięku na gniazdku to muzyka. Tylko tyle, nie mam wielkich wymagań. Potrzebuję w miarę szybko bo mi się stary telefon roztrzaskał i już prawie nie działa. Do tej pory używałem Ulefone Vienna i byłem zadowolony z działania, ale chcę coś popularniejszego bo nawet szybki ochronnej nie mogłem dostać.
#zte #xiaomi #smartfon #telefony #pytanie
@mariusz-lange: To już 2 razy droższa zabawka od Redmi 5a. Przynajmniej w Polsce. Odczuję różnicę?
tu masz porównanie danych.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8898&idPhone2=8776