Wpis z mikrobloga

@lazer: głośniej krzycz "terroryści" i "przecież wszyscy tak robią" i "przecież to naturalne", to może uda Ci się zakrzyczeć wątpliwości
  • Odpowiedz
  • 0
co w tym rakowego?

@Clefairy Niech sobie na czole przyklei idiota taką naklejkę, a nie na cudzej własności. Nie bronie nikomu wyrażania swoich poglądów, ale to jest zwykły akt wandalizmu. Taki sposób prezentowania swoich poglądów niczym się nie różni od debilnych sebixów, którzy #!$%@?ą przypadkowe miejsca naklejkami swojego ulubionego klubu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Clefairy Widzę, że coś takiego jak poszanowanie cudzej własności jest Ci obce. Nikt nie będzie traktował poważnie poglądów zwykłych wandali.
  • Odpowiedz
@grzsci: to idź i zacznij fotografować każdą nalepkę na mieście i wrzucaj na wykop. Żadna strona tutaj nie poniosła strat finsansowych, przysrywacie się tylko, bo to ci źli weganie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Clefairy To o jakie ma poglądy człowiek, który tego dokonał, nie mają żadnego znaczenia. Niech wynajmie miejsce na swój bilbord obok tej reklamy mięsa i tam prezentuje swoje poglądy, a nie na czyjejś własności.
  • Odpowiedz
@lazer: Miałem coś napisać,ale się wstrzymam bo znów zostanę napadnięty przez wegetariańskie kółko wzajemnej adoracji XD
  • Odpowiedz
@grzsci: nawet nie ma sensu z nimi dyskutować, odpuść xD to są fanatycy
@e900: JA SIE NIE #!$%@? DO TWOJEGO JEDZENIA WIEC CZEMU NAS CIAGLE OBRAZACIE #!$%@? MIESOZERCY KURRRŁA CHRONIĆ ŚWINKI CIERPIENIE ZWŁOKI NA TALERZU
  • Odpowiedz
@lazer: aż tak to nie było, jedna istota zbulwersowała się,że napisałem "Wolę być morderca zwierząt, niż na zieleninie lecieć xd" :D Kazała mi darować sobie XD i powtórzyc jeszcze raz na poważnie :D
  • Odpowiedz
@grzsci: Pytanie techniczne: pusta droga, przejście dla pieszych, czerwone światło. Przechodzisz czy czekasz na zielone?

@lazer: w sumie tak, jesteśmy fanatykami, ale można z nami rozmawiać i dać się przekonać, by świat stał się lepszy dla wszystkich stworzeń
  • Odpowiedz