Aktywne Wpisy
open_or_die +1469
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Kruk_98 +1384
Babcia sie popłakała jak powiedziałem że na schetyne głosowałem do senatu XDDDDD i zaczęła mi mówić że przez moje pokolenie ruskie nas napadną, wspaniały moment, czekałem na niego 8 lat a smaku dodał hymn niemiec który puściłem żeby leciał w tle podczas rozmowy #wybory
jakbym założył spodnie i koszulę to nikt by mi nie dał plusa a jej się daje bo #!$%@? ma w #!$%@? ciężkie życie i musi #!$%@?ć z łopatą 24/7 xDDDDD
#tfwnogf #stulejacontent #przegryw
pokaż mi gdzie ja tam dałem plusa
te plusy to dają normickie zwierzęta co nie mają problemu ze znalezieniem dziewczyny. Ja tam nie widzę nikogo z naszych #tfwnogf
a w jaki sposób liczba like na instagramie ułatwia życie? w jaki sposób like ułatwia życie na tinderze?
ułatwia i to bardzo począwszy od podnoszenia samooceny poprzez atencję do zarobków rzędu kilkunastu tyś miesięcznie
można sobie ułatwić życie wydając pieniądze a nie chomikując je na koncie bankowym.
na nudesach można zarobić. na instagramie można zarobić. Tylko trzeba używać mózgu a nie dawać dupy każdemu "hehe fajnemu kolesiowi"