Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +1
Jaki sport pomógł Wam najbardziej schudnąć?
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję
congrats +112
Levi's został zmuszony przez #fifa do zasłonięcia swojego loga na stadionie w Santa Clara bo nie są sponsorem mundialu. Zrobili to sprytnie, tak że logo rozpoznaje większość osób. Dzięki temu zyskali jeszcze większy rozgłos i darmową promocję.
#reklama #kreatywnosc #kreatywnareklama #mundial
#reklama #kreatywnosc #kreatywnareklama #mundial
źródło: images
Pobierz

Hej, potrzebuję pomocy koncepcyjnej, otóż tworzę sieć neuronową, która w domyśle ma nauczyć się gry w "bombermana".
Jako wejście perceptronu podaję obiekty z otoczenia bota (głównie sprawdzam czy pole jest bezpieczne czy nie) plus dystans do gracza. Problem mam z outputem, gdyż na samym początku ustaliłem, że będzie to zakres możliwych ruchów do wykonania, jednak przy takim założeniu, nie mam pojęcia co podać sieci jako spodziewaną, dobrą odpowiedź by wyliczyć błąd.
Czy mam zmienić układ ostatniej warstwy czy może coś innego? Pomocy, nie wiem jak nauczyć tą sieć
Dobrze rozumuje?
@Lacwik: w ten sposób to sieć neuronowa nie jest do niczego potrzebna, otrzymasz po prostu skrypt postępujący zgodnie z twoimi instrukcjami. W rl chodzi o to, żeby sieć sama doszła do tego co powinna w danej sytuacji zrobić - ty tylko wyznaczasz cel.
A