Zainstalowałem Inkeepera i jakaś mała się ta kolekcja wydaje biorąc pod uwagę, że grałem od wczesnej bety. xD No ale też pyłowałem jakieś złote Mukle czy inne legendy parę razy, żeby robić jakieś crapy, więc kto tam wie. ;)
@Hatespinner nie wiem skąd się wzięła ta moda na pokazywanie Complete Collection zamiast Standard - ciężko coś z tego odczytać w ten sposób jak się uwzględnia złote.
Szczególnie na przygodach gdzie masz 85/85 a pokazane jakbyś połowy nie miał (づ•﹏•)づ
@Hatespinner Na HPWN standard collection oznacza tylko że wyświetli ilość kart użytecznych bez rozróżniania czy masz złotą czy nie ( ͡º͜ʖ͡º)
Czyli masz jednego złotego Nożownika i drugiego zwykłego - masz komplet 2. W przypadku legend jak masz jedną kopię to komplet... a tak możesz mieć 73 legend na aktualne 230 a pokazujesz że masz 73/460.
@simoneczek_pl: To tym dziwniej jak dla mnie, bo jedyna użyteczność w tym przypadku jaka może mi przyjść do głowy, to z kart z aktualnego bloku, tak jak sądziłem.
A co do kolekcji, to wciąż wolę widzieć wszystkie złote karty etc. Tak samo jak w MtG jak ktoś pokazywał kolekcję i miał po kilka foil i nie foil jednej ale dobrej karty, to pokazywał je wszystkie a nie tylko po jednej sztuce.
@Hatespinner: Widzisz ja poniekąd jestem kolekcjonerem, ale bardziej graczem. Moim celem (oczywiście nieosiągalnym xD) jest zdobycie wszystkich grywalnych kart - złote wszystkie idą na pył ( ͡°͜ʖ͡°)
Aktualnie ilościowo ok 70% kart, a gdyby nadać kartom wagi kosztu w pyle jedyne 39%. Więc jak widać długa droga przede mną.
Wrzucalem dzisiaj filmik rozebranej kobiety ktora dumnie terrorysci z Palestyny wiezli na tyle ich auta z polamanymi rekoma i nogami, okazalo sie ze to obywatelka Niemiec ktora byla akurat w Izraelu na urlopie i spotkal ja niespodziewanie Islamski swiat. #izrael #palestyna #wojna #terroryzm
#hearthstone
Szczególnie na przygodach gdzie masz 85/85 a pokazane jakbyś połowy nie miał (づ•﹏•)づ
Czyli masz jednego złotego Nożownika i drugiego zwykłego - masz komplet 2. W przypadku legend jak masz jedną kopię to komplet... a tak możesz mieć 73 legend na aktualne 230 a pokazujesz że masz 73/460.
A co do kolekcji, to wciąż wolę widzieć wszystkie złote karty etc. Tak samo jak w MtG jak ktoś pokazywał kolekcję i miał po kilka foil i nie foil jednej ale dobrej karty, to pokazywał je wszystkie a nie tylko po jednej sztuce.
Aktualnie ilościowo ok 70% kart, a gdyby nadać kartom wagi kosztu w pyle jedyne 39%. Więc jak widać długa droga przede mną.