Szukałem jednego #polskikraft w necie i znalazłem na jakiejś stronce. Przechodzę do płatności, a tu taka bajka. Ostatnio #p--o przez neta kupowałem jakieś 3/4 lata temu i nie byłem świadomy jakie zaszły zmiany... Kiedy będzie tak, że przestaną zakazywać wszystkiego, co się da? Aż mnie kukle swędzą.
@Amatorro Bydło trzeba trzymać za mordę, Panie p--o w parku? Zakup piwa online? Toż to domena meneli, alkoholików, a jak wiadomo, każdy pijak to złodziej, a jak złodziej to i pewnie żonę bije. Więc Państwo chroni nas przed wrogą pokusą zakupu alkoholu online. Masz Pan 100-200km do sklepu z kraftem? Ruch to zdrowie. Po cóż jakiś RIS, APA, AIPA. Weź Pan tyskie z japońskiej grupy. Jak wiadome polski przedsiębiorca to złodziej,
Bydło trzeba trzymać za mordę, Panie p--o w parku? Zakup piwa online? Toż to domena meneli, alkoholików, a jak wiadomo, każdy pijak to złodziej, a jak złodziej to i pewnie żonę bije. Więc Państwo chroni nas przed wrogą pokusą zakupu alkoholu online. Masz Pan 100-200km do sklepu z kraftem? Ruch to zdrowie. Po cóż jakiś RIS, APA, AIPA. Weź Pan tyskie z japońskiej grupy. Jak wiadome polski przedsiębiorca to złodziej,