Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 21
Zewsząd #!$%@? jaka to #ekstraklasa nie jest słaba, ile w tym prawdy, a ile mody jaka ostatnio zapanowała na jechaniu po tej lidze już sam nie wiem. Wiem jednak to, że trzeba być strasznym idiotą, aby na siłę ogladać tą padake, a potem beczeć na mirko, czy w barze przy piwie. Ktoś Wam każe to oglądać? W tym czasie co gra polska liga grają topowe ligi, a więc to Wasz wybór. Gdyby ekstraklasa nie była taka słaba to angielska, czy hiszpańska nie byłby takie mocne - każdy kij ma dwa końce. Jest jaka jest i tyle, jest dziesiątki innych lig gdzie poziom jest jeszcze słabszy. Mi polska liga sie podoba, ma swój urok (troche iks de), kibicuje jej zawsze na pierwszym miejscu, jest jak rude dziecko - przecież sie jego nie wyrzekne.
  • 3
@Gasquet:
Mi tam się wydaje, że większość takich komentarzy jest pisana ironicznie. Jest dokładnie tak jak mówisz, ekstraklasa to rude dziecko, może należy jeszcze dodać, że lekko upośledzone, ale mimo wszystko nasze.

A z drugiej strony rozumiem też #!$%@? niektórych kibiców, chcą silnej ligi w Polsce, bo kibicują całe życie polskim drużynom i boli ich kiedy odpadamy w eliminacjach do pucharów z jakimiś karabachami, a piłkarze przechodzą obok meczu.