Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kadet20 +31
W 2021 roku kupowałem 51m2 mieszkanie na obrzeżach Warszawy za niecałe 400k (Dokładnie 392k, w cenę wliczone było też już miejsce postojowe oraz "pakamerka" w garażu podziemnym na różne graty. Wahałem się wtedy długo kupować czy nie, czasy Covidu, wszyscy wieszczyli rychły upadek bańki w nieruchomościach i dużo niższe ceny zaraz po końcu pandemii. Na tagu byłem delikatnie mówiąc j*bany od debili że chce kupować bo będzie dużo taniej.
Z racji tego
Z racji tego
W telefonach i systemach ewidencji pracowników stosują tę metodę od lat, a gigantyczny przemysł motoryzacyjny nie może wpaść na taki prosty pomysł.
#motoryzacja
https://www.amazon.com/Biometric-Security-Fingerprint-Car-Starter/dp/B002AUTV8K
Dwa,ze auto maja to od dawana np. audi a8 d3 juz mialo.
Trzy: ze jak jest i nie jest popularne to cos jest na rzeczy
Komentarz usunięty przez autora
@bigger: instalacja niefabrycznego zabezpieczenia które ingeruje w elektronikę pojazdu powoduje utratę gwarancji. Z filmu wyżej wychodzi że producenci z technologią są jakieś 3 lata do tyłu, bo tyle zajmuje opracowanie i wydanie przycisku. Naprawdę myślisz że
@j3sion: Na krótki okres. Pewnie znajdzie się magik, który znajdzie jakiś tryb serwisowy, dodawanie swojego odcisku, jakieś obejście itp. Albo zwyczajnie wezmą go na lawetę.
Nie wiem co za bdzury sa w tym filmiku, ale mialem A8 D3 z 2003 (chyba) roku z tym ficzerem, wiec jakby nie patrzec to juz 15 lat minelo i wciaz nie jest popularny, choiciaz zapewne tanie w wykonaiu. A gdzety z klasy premium szybko z reguly przenikaja do klas
Naprawdę sądzisz że złodziej robiłby odlewy żeby to obejść? Do tej pory nie obeszli czytnika w iPhonie, a ty sugerujesz że w aucie to będzie pestka. @modzelem: na lawetę nie ma
Jakby sie sprawdzalo to po 15 latach byloby w powszchnym uzyciu. A nie jest.
Komentarz usunięty przez autora