O #!$%@? chodzi z tym całym kibicowaniem jakimś drużynom z drugiego końca europy? Powinniście kibicować klubom ze swojego pierdziszewa dolnego. Ogarnijcie mordę #mecz
@Mazowia: no tak będę kibicował mojemu klubowi grającemu w A klasie w którym grają Mariusze na kacu, o składzie decyduje trener który patrzy po gębie który jest trzeźwiejszy (a sam po libacji) najbliższy klub z ekstraklapy 300 km dalej, wolę raz na 3 lata lecieć na weekend do Madrytu na mecz z różowym niż oglądać to ścierwo
@Mazowia: Wiem wiem. Kibicowanie jakieś dobrej drużynie, to normalka dla tych co lubią sport. Ale #!$%@? pisanie "wygraliśmy" itd. o drużynie, którą się widzi tylko w TV, to już rak z przerzutami
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
#mecz
@Mazowia: ale nikogo te kluby nie interesuja i nie mozna powojwoac na tagu mecz.