Wpis z mikrobloga

Mirki mam problem. Odebrałem wczoraj motocykl od mechanika. Zleciłem ustawienie luzów zaworowych oraz synchronizację wtrysku. Odebrałem motocykl- bardzo słabe przyspieszenie, vmax z 170 zmalał do 115, obroty max 8 k (co to jest?). Na trasie masakra, nic nie idzie wyprzedzić. Co może być przyczyną? Oczywiście zaprowadzam go spowrotem, ale chciałbym dopytać ;) #motocykle
  • 6
@cd6057: Bardzo prawdopodobne, bo odnotowałem o wiele mniejszy zakres ruchu manetki. @Ligniperdus: Obok mnie taki ziomeczek robi motocykle (kilka razy mu dawałem motocykl i wszystko elegancko, na czas i tanio zrobione), ale fakt faktem mogło coś umknąć, a raczej moto nie testował przy prędkości +100, a raczej mneijszej ( w mniejszych prędkosciach jest to mniej odczuwalne)
Wyszperałem coś w necie, że albo świeca, albo rozrząd przesunięty o ząbek?

@lukasz67: tylko chorób nie diagnozuj w internecie bo się dowiesz, że masz raka XD Przyczyn może być tak dużo, że googlowanie nie ma najmniejszego sensu ale skoro przed oddaniem było ok to znaczy, że coś spierdzielił, nie doszukuj się prawdopodobnie innych przyczyn.