Wpis z mikrobloga

Mirki mam problem nie aktualizowalem windowsa 10 z braku miejsca i pewnego dnia odpalałem kompa i pojawiło się niebieskie menu żeby zainstalować windowsa nie mogę się dostać na pulpit. Nie mam też punktu przywracania systemu jest jakiś sposób by temu zaradzić? #windows10 #informatyka
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GazowanaWoda Musisz pobrać: http://www.hirensbootcd.org/download/ Utworzyć "bootowalny" pendrive lub płytę CD/DVD Uruchomić z tej płyty lub pendrive komputer w taki sam sposób jakbyś instalował windowsa
Uruchomi się takie menu i strzałkami wybierasz z listy Mini Windows XP Gdy ten Windows XP się uruchomi to z poziomu tego XP możesz przeglądać dyski podłączone do komputera i skopiować swoje dane z dysku na którym masz Windows 10.
Po całej operacji wyłączasz komputer i instalujesz
  • Odpowiedz
  • 0
@Sztandarsky tylko problem jest taki że dysk jest pusty ale jest tak mały 30 gb bo to nie mój laptop z t mobile i nie ma wgl na płycie windowsa 10 i nie wiem właśnie czy iść do salonu wolałbym się sam uporać z tym same aktualizacje zjadły 28/30 gb i następne 5 gb nie miałem miejsca by zainstalować . Zaniechałem no i laptop zdechl
  • Odpowiedz