Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace #dzwiek #muzyka #glosniki #audio #audioboners

Miał ktoś styczność z głośnikami Creative SoundBlasterX Katana ?

Obecnie mam przy PC stare głośniki crativa 5.1. Niedługo robie remont i przemeblowanie i zdecydowalem, że rozmieszczenie głośników 5.1/7.1 nie będzie dłużej możliwe. Wiec planowałem kupić dobre głośniki 2.1. Patrząc jednak na ceny głośników (a zależy mi też na łączności BT ) Katana jakoś mocno cenowo nie odjeżdża wiec biorę ja pod uwagę.
  • 5
@Variv: Katana jest wyjątkowo dobrym soundbarem, jej głównym minusem jest pilocik, który ma mikroskopijne przyciski.
Sam sprzęcior działa dobrze, będziesz zadowolony o ile nie jesteś audiofilem.
Polecam. ;)
@Variv: Katana jest wyjątkowo dobrym soundbarem, jej głównym minusem jest pilocik, który ma mikroskopijne przyciski.

Sam sprzęcior działa dobrze, będziesz zadowolony o ile nie jesteś audiofilem.
Polecam. ;)
@Zajac_w_Bucie Audiofilem nie jestem ale jednak liczę na lepszą jakość dźwięku niż mam obecnie. Obecnie mam Creative Inspire 5.1 5100 sparowane z zewnętrzną karta na USB Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1.
@Variv: 5100 nigdy nie miałem, dlatego nie jestem w stanie Ci powiedzieć, że katana na pewno będzie brzmiała lepiej, ale moim zdaniem to sprzęt warty swojej ceny - najlepiej poczekać na opinię innych Mirków. ;)
@Variv byłbyś zainteresowany głośnikami F&D T-400X w stanie idealnym? Mam na zbyciu akurat

@SinShop Hmm z tego co widzę to bardziej głośniki pod TV, wysokie głośniki stawiane na ziemi. Ja szukam glosnikow na biurko. Ale dzieki za ofertę.