Aktywne Wpisy
kimikini +11
hej, u mnie w firmie kontraktorom beda dawac zegarki kontrolujace sen i trzeba bedzie miec to caly czas na reku dzien i noc.
firma popierajac to niby jakimis badaniami z dupy mowi ze nie beda placic 100% tylko 70% stawki godzinowej w dniu w ktorym ktos nie mial min 7godz snu. uznala ze czesc osob nie pracuje efektywnie z tego powodu. wtf?! jeszcze jakies aneksy trzeba podpisac i srednio mi sie to
firma popierajac to niby jakimis badaniami z dupy mowi ze nie beda placic 100% tylko 70% stawki godzinowej w dniu w ktorym ktos nie mial min 7godz snu. uznala ze czesc osob nie pracuje efektywnie z tego powodu. wtf?! jeszcze jakies aneksy trzeba podpisac i srednio mi sie to
Volantie +3
z calym szacunkiem ale czy tylko ja mam takie wrazenie, ze nawet jakby jakims cudem jutro doszlo do zakonczenia wojny to i tak przez minimum 10 lat ukraina do nato nie wejdzje?
korupcja, panstwo-bankrut, no na zdrowy rozsadek kto takie truchło chce miec u siebie jako sojusznika.
Oczywiscie, ze kiedys tam ukraina wejdzie ale to obstawiam za kilkanascie lat, chyba ze tam bedzie ciagle strefa wojny to moze nie wejsc nigdy
#
korupcja, panstwo-bankrut, no na zdrowy rozsadek kto takie truchło chce miec u siebie jako sojusznika.
Oczywiscie, ze kiedys tam ukraina wejdzie ale to obstawiam za kilkanascie lat, chyba ze tam bedzie ciagle strefa wojny to moze nie wejsc nigdy
#
No nie mogę się doczekać jak będzie stać i czekać z miśkiem gigantem, a ludzie będą się na niego patrzeć jak na pedobeara.
Komentarz usunięty przez autora
Żegnam cie i nie pozdrawiam
@zielonka-senpai: nażreć się, zabrać misia. W pierwszych już słowach napisałaś, że wychodzisz z nim dla dóbr materialnych. Czy mam napisać dosadnie, jak to się nazywa? ;-)
Komentarz usunięty przez moderatora