Aktywne Wpisy

mam_spanko +577
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pieskor +409
Dopiero ostatni pobyt w szpitalu dobitnie pokazał mi jakim gównem jest nałóg tytoniowy. To co widziałem zryło mi beret.
1. Facet po 50, gula na gardle, nie jest w wstanie rozmawiać, zabieg go czekał 8 godzinny, z dużym ryzykiem że to może być jego ostatni zabieg. Lekarz przychodził do niego co chwile i prosił o to o tamto i absolutny zakaz palenia. Co robił? Wychodził średnio co 2h na zwykłego śmierdziucha mając totalnie
1. Facet po 50, gula na gardle, nie jest w wstanie rozmawiać, zabieg go czekał 8 godzinny, z dużym ryzykiem że to może być jego ostatni zabieg. Lekarz przychodził do niego co chwile i prosił o to o tamto i absolutny zakaz palenia. Co robił? Wychodził średnio co 2h na zwykłego śmierdziucha mając totalnie

#linux #manjaro
źródło: comment_iYUSsECzYJ7Gmvj90v8KKrNoW9P1fuBp.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Sam używałem manjaro chwilę czasu i na
Choć z drugiej strony raczej bym nie polecił go jako pierwszego Linuksa dla
Sam używałem kilka lat antergosa, który opiera się również na tym. Wszystko działało super, wywaliło mi się tylko raz w życiu. Byłem na deepinie (wspierali go wtedy od max miesiąca, może i mniej), wyszedł nowy gnome i mi pokazało aktualizacje kilku paczek. Zrobiłem na ślepo update i to był mój błąd, jedna główna aplikacja deepina mi się wysypała i nie miałem
- ubuntu budgie ma swietne applety
- w manjaro jest tyle bloatware out of box, zaden inny system nie ma tyle syfu poinstalowanego
A na poważnie to Ubuntu nie każdemu przypadnie do gustu i raczej po roku każdy kto złapie podstawy Linux ucieknie na jakąś mniej problematyczną dystrybucję. Zgadzam się z @napcok że przyszłość jest w rollingrelease #bojowkaarchlinux