Aktywne Wpisy
pakoraban +21
Mirki, macie w życiu osoby, których nie możecie zapomnieć pomimo upływu wielu lat? Chodzi mi o jakieś platoniczne miłości, obiekty westchnień. Ja do tej pory nie mogę sobie z tym poradzić, nawet zajęcie się czymś nie pomaga
WirtuozPrzegrywu +13
#przegryw #!$%@? wszyscy mnie dali na czarno, chce odpisać i nie mogę, a wszystko to przez kolor nicku, bo przecież nie przez moje wysrywy czy komentarze
#mirkokoksy #silownia
Po prostu jestem człowiekiem a nie botem. W/w serwisy po prostu wypluwają gotowiec. Treningowo nie wezmą pod uwagę Twoich możliwości, ograniczeń ruchowych, wad postawy, słabych punktów, nie robią periodyzacji treningowej. Dietetycznie i suplementacyjnie będą się opierać o makro bez mikro czy stosunków MUFA/PUFA/SFA nie wezmą pod uwage przyjmowanych leków, nietolerancji, problemów jelitowych, chorób.
i tak jak @urak666: zazwyczaj darmowe gotowce są lepsze od takich rzeczy pod względem treningowym -
To jest bardzo dobry plan dla osób, które potrzebują mieć coś rozpisane i za to zapłacić, bo inaczej się nie będą tego trzymać ;) Ale jak trochę poćwiczysz to stwierdzisz, że ten plan jest nic nie warty, bo to zwykłe kopiuj-wklej z szablonu :)
@thewickerman88: Dieta niby spoko, tylko mnie denerwowało lekko kupić np. rukoli całą paczkę a wykorzystać 1/10 , i z kilkoma produktami w diecie tak było typu nie dostanie się 10 czy tam 20g produktu tylko z 200-250g , a co robić z resztą... No i w sumie w moim wypadku przy opcji mało