Wydaje mi się żę bekę z #dascoin należy odłożyć do czerwca kiedy to "ma wyjść" metoda płatności DasPay. Każdy fanatyk #dascoin z youtube powtarza że nie rusza go obecna cena ponieważ: a) każda kryptowaluta tak zaczyna b) DasPay jeszcze się nie pojawiło Czekamy na czerwiec :)
@disease Apple Pay ma milionowe nakłady i nie potrafi się wdrożyć na 100% a to wejdzie od tak :D już widzę jak bankierzy+ Visa i inni operatorzy mówią "zapraszamy, bądźcie naszą konkurencją" Co jak co ale ludzi od marketingu i manipulacji nie brali z pierwszej łapanki
@Hrvat: Czy ja wiem. Myślę żę ta metoda płatności to obecnie ich jedyna nadzieja bo nie widzę innej możliwości odzyskania przez nich kasy a niektórzy kupili tego za grube tysiące
@disease: główni naganiacze z grubsza siedzą cicho, żukiewicz coraz więcej gada o futurocoin i kopalni krypto. Dascoin zdechł a jego truchło zacznie śmierdzieć dopiero za parę miesięcy.
a) każda kryptowaluta tak zaczyna
b) DasPay jeszcze się nie pojawiło
Czekamy na czerwiec :)
https://www.youtube.com/watch?v=0vxTxtUKFbA
Co jak co ale ludzi od marketingu i manipulacji nie brali z pierwszej łapanki
główni naganiacze z grubsza siedzą cicho, żukiewicz coraz więcej gada o futurocoin i kopalni krypto. Dascoin zdechł a jego truchło zacznie śmierdzieć dopiero za parę miesięcy.