Aktywne Wpisy

G06DbT +68
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Lolenson1888 +74
źródło: temp_file3907944061299699660
Pobierz

Ale inny, bardziej prawdopodobny powód - dzieciaki nie drą japy, tylko używają komórki... No chyba że są bardzo małe. Ja też pamiętam, jak się tak wydzierałem często za gówniarza :).
Za to zawsze rozp***dalało mnie, jak siostry
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze się będą głupio dziwić że się dziwisz ;)
Aktualnie nie mieszkam w blokowisku, więc nie wiem jak jest... ale pamiętam dobrze to przeraźliwe "mamoooo" :) I sanki zimą, bandy karków w dresach na ulicy (był czas, że mieszkałem w mniejszym mieście - tam wybranie się na rynek wieczorem to był hardkor większy niż filmiki z Rosji na Wykopie ;) i Liroja na wyciągniętych taśmach. I pierwsze kolorowe katalogi Quelle wyłożone w dyskontach ("łał... i to można tak
Przecież człowiek poznaje rzeczywistość przez doznania działające na wszystkie zmysły.
Troszkę teraz bieda z pobudzaniem wszystkich zmysłów.
Przecież poranek po deszczu i
Komentarz usunięty przez autora