Co myślicie o osobach które mają 24 lata i już 3 dzieci? Ludzie nie mogą zrozumieć że nie każdy chce iść na studia..Każdy sam sobie układa życie. Wiem że takie osoby źle są traktowane w społeczeństwie. Ciekawi mnie jakie wy macie zdanie w tym temacie?
@taratajcio Ludzie co mają 24 lata i 3 dzieci nie usłyszą złego słowa, wierz mi. Ale niech ktoś ma 24 lata i powie że nie chce żadnych dzieci albo że ich nie lubi to się zacznie: - menene zmienisz zdanie - kwiii kiedyś trzeba dorosnąć - będziesz miał swoje to zmienisz zdanie A jeszcze lepiej kiedy pisze to kobieta: - zegar tyka jeszcze będziesz błagać - niedojrzała feministka
@taratajcio: nie myślę z pewnością nic negatywnego pod warunkiem, że nie wyglądają mi na osiedlową patolę i miłośników 500+. I pewnie podobnego zdania może być każdy, kto po spojrzeniu na taką rodzinę uzna, że był to ich rozsądny wybór (umieją utrzymać siebie i dzieci na odpowiednim poziomie), a nie wpadka za wpadką.
Co myślicie o osobach które mają 24 lata i już 3 dzieci? Ludzie nie mogą zrozumieć że nie każdy chce iść na studia..Każdy sam sobie układa życie. Wiem że takie osoby źle są traktowane w społeczeństwie. Ciekawi mnie jakie wy macie zdanie w tym temacie?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Ale niech ktoś ma 24 lata i powie że nie chce żadnych dzieci albo że ich nie lubi to się zacznie:
- menene zmienisz zdanie
- kwiii kiedyś trzeba dorosnąć
- będziesz miał swoje to zmienisz zdanie
A jeszcze lepiej kiedy pisze to kobieta:
- zegar tyka jeszcze będziesz błagać
- niedojrzała feministka