Aktywne Wpisy

Tarciuch +11
Słuchajcie, czy ja zwariowałem, czy ktoś mnie śledzi i robi się już przerażająco?
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na
BlackpillMonster +88

Może bym tam się czuł lepiej niż w Polsce bo jak ludzie by się z mojego wyglądu śmiali to bym nie rozumiał nawet i bym miał w duupie, kiedyś chciałem do #uk ale obrzydł mi ten kraj ostatnio bardzo teraz wolałbym #niemcy....
Jak teraz nie wyjadę to już nigdy bo młody już nie jestem...
#przegryw #stulejacontent #oswiadczenie #zycie #przemyslenia
Niemcy w moim odczuciu bardzo gościnni i mili. No ale może to tylko tam, gdzie ja byłem tak było?
Tego to nie wiem.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Polecam Niemcy na początek(blisko,w razie czego bez problemu możesz wrócić). Pracowałem przez krótki okres(akurat okolice Drezna) i Niemcy w pracy byli bardzo pomocni, za to mam złe odczucia co do Polaków.