Wpis z mikrobloga

@Awerege: Grali w grę relaksacyjnie gdzie gra działa 24/7 xD
grałem w to w gimnazjum i jakieś 4 lata temu w robocie już z innymi kumplami z pracy, jako że developerzy to przy kompie non stop.. różowy #!$%@?.. ale ile można w to grać, 2 miechy i człowiek już ma dość, więc to krótkie epizody były. Poza tym fajna odskocznia, bo jeśli masz dostęp do kompa spory to już jesteś na
  • Odpowiedz
@marihlana123: Zaczyna się niewinnie, najpierw masz kilka pików których wysyłasz raz na jakiś czas a 3 tygodnie później siedzisz 18/24h żeby być top1 w okolicy :D Ew później z copikiem żeby konto było 'online' 24/24 xD Jak ktoś lubi strategię to niech uważa bo gra masakrycznie uzależnia xd Już ze 3 razy sobie obiecałem że nigdy więcej w to nie zagram ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mnichuy:
to mnie też niestety uderzylo w tej grze. Bo rozumiem, że dzieciaki mogą mieć inne podejście, nawet takie starsze nastoletnie. Ale tego, że dorośli ludzie potrafili się kłócić o byle pierdoły, o jedną wioskę mając ich setki, o jakiegoś ubitego przypadkiem szlachcica(i to wcale nie na wczesnym etapie gry) a nie potrafią ogarnąć prostej zasady, że to gra zespołowa i trzeba działać razem żeby coś osiągnać to nigdy nie byłem
  • Odpowiedz
@Awerege: pamietam jak dostalem sie do najlepszego plemienia na swiecie. Goscie wysylali ataki co nie sekundy, a tysiecznej sekundy. Raz ja mialem wyslac o 3 w nocy w tygodniu i cos sie stalo z netem. Wchodzily ataki co 500ms (co 0,5 sekundy) i #!$%@? mnie z plemienia za #!$%@? granie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@marihlana123 na #!$%@? tu wstawać, byłem dziesiątki razy w top 3 na kilkudziesięciu serwerach6, od czasu s100 nie grałem, wstałem w nocy raz na jakiś czas jak mi bot wysłał smsa że idzie poważny atak xD

Tak to odpalalo się przeglądarkę i dziękuję, samo rozbudowywalo wioskę, farmilo odpowiednią ilością woja żeby za dużo nie wysyłać, samo dodawał szare wiochy do arraya i go xD
puregecko - @marihlana123 na #!$%@? tu wstawać, byłem dziesiątki razy w top 3 na kilk...

źródło: comment_cULZc85vBnou4PqTbgH1q1MkwyUgGibv.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz