Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +66
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
AntyBohater +708
Juleczki kochają terapię. Oczywiście tak długo jak nie usłyszą w trakcie jej trwania nieprzyjemnej prawdy o sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
#gimbynieznajo #plemiona #gownowpis #heheszki #takbylo
Komentarz usunięty przez autora
grałem w to w gimnazjum i jakieś 4 lata temu w robocie już z innymi kumplami z pracy, jako że developerzy to przy kompie non stop.. różowy #!$%@?.. ale ile można w to grać, 2 miechy i człowiek już ma dość, więc to krótkie epizody były. Poza tym fajna odskocznia, bo jeśli masz dostęp do kompa spory to już jesteś na
to mnie też niestety uderzylo w tej grze. Bo rozumiem, że dzieciaki mogą mieć inne podejście, nawet takie starsze nastoletnie. Ale tego, że dorośli ludzie potrafili się kłócić o byle pierdoły, o jedną wioskę mając ich setki, o jakiegoś ubitego przypadkiem szlachcica(i to wcale nie na wczesnym etapie gry) a nie potrafią ogarnąć prostej zasady, że to gra zespołowa i trzeba działać razem żeby coś osiągnać to nigdy nie byłem
Plemiona poziom między noob-amateur
Travian worldclass-gods
Tak to odpalalo się przeglądarkę i dziękuję, samo rozbudowywalo wioskę, farmilo odpowiednią ilością woja żeby za dużo nie wysyłać, samo dodawał szare wiochy do arraya i go xD