Wpis z mikrobloga

Eh. Wiem, że ten tag dotyczy trochę innej tematyki ale mam pytanie - czy są jakieś dobre strony randkowe tylko z transeksualnymi dziewczynami? Mam słabośc do takich dziewczyn i co? xD a może tutaj jest jakaś mirabelka samotna? ( ͡° ͜ʖ ͡°) he he.

#transblogasek
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HIGH_BEAM: Nie wybieram sobie fetyszy. Nie myśle o tym, że taka dziewczyna urodziła się złej płci, dla mnie to kobiety, więc raczej nie chodzi o pierwszą opcje. Nie potrafie tego racjonalnie wytłumaczyć.
  • Odpowiedz
@HIGH_BEAM: Nie potrafie ci do końca wytłumaczyć. Transeksualne dziewczyny mają w sobie coś takiego fajnego, taką manierę czy coś. Nie wiem jak to nazwać, ale takie dziewczęta zdają mi sie symaptyczniejsze, et cetera.
  • Odpowiedz
@Smutny_Pepe: Matko i córko, jakie durne pytanie. Interesują Cię kobiety po wszystkich operacjach, które wizualnie nie różnią się od biologicznych kobiet? Bo jeśli tak, to po kiego? Ale jeśli szukasz kogoś, kto nie ma za sobą wszystkich zabiegów lub/i nie chce ich mieć to możesz spróbować w ostateczności nawet na queer.pl, ale odradzam, bo to mocno krzywdzące podejście...
  • Odpowiedz
@Smutny_Pepe: Jest ten cały trans-dating.com (ale okropny portal dla dziewczyn ts). Jeśli szukasz pod względem seksualnym to ok, jeśli chcesz zwykła, fajna dziewczynę poznać, która urodziła się w „złym opakowaniu” to odradzam portale randkowe.
  • Odpowiedz
@Smutny_Pepe: czy jest to spowodowane tym ze czujesz sie niepewnie z cis dziewczynami?
Czujesz, ze transka bedzie bardziej wyrozumiala, nie bedzie Cie oceniac, mozliwe ze bedzie niedoswiadczona tak jak ty? Chcesz byc dla niej rycerzem i sprawic ze zapomni o swojej ciezkiej przeszlosci? Masz wrazenie, ze cis dziewczyny sa jakies dziwne i Cie nie rozumieja?
  • Odpowiedz
@etoile: Na każdo z tych pytań mogę odpowiedzieć "może". Ciężko mi mówić ale w takich dziewczynach jest coś co mnie przyciaga jak magnes. Zdają mi się bliższe niż cis dziewczyny.
  • Odpowiedz
@Smutny_Pepe: to nadal jestes bardzo mlody. Watpie, ze znajdziesz gdziekolwiek taka osobe jakiej teraz szukasz. Poznawanie ludzi jest czesto mega losowe, ja sie z moim przyszlym mężem poznalam na Discordzie. Osobiscie nie polecam szukac na jakis stronach randkowych.
Jak chcesz poznac wiecej takich ludzi to mozesz wejsc na jakies discordy z tym zwiazane typu /transpeak
Ale nie zachowuj sie jakbys kogos szukal bo pewno wylapiesz bana ;d
  • Odpowiedz