Wpis z mikrobloga

Przekazywanie tej ilości danych przez protezę jest słabe. Albo to załatwisz po stronie procesora, albo będziesz dłubał i w sumie nic dobrego z tego nie wyniknie.

@carlo497: Jak coś to w sumie ludzie grają z GPU passtrough i wydajność na tym jest super.

@majsterV2: Twój procek i płyta główna muszą to obsługiwać. Po za tym musisz mieć dwa GPU. Sprawdź na stronie intela czy twój procek obsługuje.
@Kryspin013: GPU mam 3 XD
Pierwszy to integra (wyświetla na jednym monitorze), drugie to Quardo NVS400 na 4x2k, a trzecie to FirePro V4800.
Właśnie FirePro chcę udostępnić, zaś obraz na 4 ekranach wyświetlić (4 wyjście 2k jest zarezerwowane na Oculusa do streamowania).
@majsterV2: Protezą jest jakiekolwiek rozwiązanie software'owe jeśli twój procek nie obsługuje rozwiązania sprzętowego. Będzie to tak #!$%@? działać, że nawet nie warto się w to bawić. Postanowiłem sobie sprawdzić i na 99,99% twój procek tego nie obsługuje bo jest zbyt przestarzały. Obsługują to dopiero procki intela i-core od którejś generacji. Prawdopodobnie dopiero od 2 generacji (2011 rok).