Wpis z mikrobloga

Mirki od #rower #mtb ile kosztuje porządny rower do jeżdżenia po średnio trudnych trasach? W sensie piasek, górki, lasy, jakieś wyskakiwanie z małych górek czasami.

Mam zajawkę na rower MTB, miejscówkę też mega fajną ale nigdy tego nie robiłem i nie wiem ile potrzebowałbym na taki bezpieczny rower + ochraniacze. Może na początek coś tańszego, żeby wgl. zobaczyć czy mi zajawka nie minie, czy od razu kupić lepszy sprzęt?
  • 8
Ja polecam rowery od decathlonu marki btwin, posiadam świetnie się sprawdza w trudnym piaszczystym terenie takim jak np kampinos. Kosztują do 800 zł, więc jeśli chcesz coś tańszego póki co to uważam że za tą cenę to naprawdę fajny sprzęt
@wkurzonami: lepiej dołożyć 5k i kupić coś lepszego

Jak go stać to czemu nie, jak chce póki co tylko pojeździć sobie po paru lokacjach, a nie jeździć w zawodach to po co mu sprzęt też za milion. Naprawdę przez rok nie udało mi się zużyć mojego sprzętu a jeżdziłam naprawdę dużo i nie tylko po mieście.
@muffman spoko, jeśli mogę doradzić czy coś to jasne, ale ostrzegam aż tak się nie znam, lecz mam znajomych którzy dużo lepiej się na tym znają i są w stanie coś więcej powiedzieć