Mirki od #rower #mtb ile kosztuje porządny rower do jeżdżenia po średnio trudnych trasach? W sensie piasek, górki, lasy, jakieś wyskakiwanie z małych górek czasami.
Mam zajawkę na rower MTB, miejscówkę też mega fajną ale nigdy tego nie robiłem i nie wiem ile potrzebowałbym na taki bezpieczny rower + ochraniacze. Może na początek coś tańszego, żeby wgl. zobaczyć czy mi zajawka nie minie, czy od razu kupić lepszy sprzęt?
Ja polecam rowery od decathlonu marki btwin, posiadam świetnie się sprawdza w trudnym piaszczystym terenie takim jak np kampinos. Kosztują do 800 zł, więc jeśli chcesz coś tańszego póki co to uważam że za tą cenę to naprawdę fajny sprzęt
@wkurzonami: lepiej dołożyć 5k i kupić coś lepszego
Jak go stać to czemu nie, jak chce póki co tylko pojeździć sobie po paru lokacjach, a nie jeździć w zawodach to po co mu sprzęt też za milion. Naprawdę przez rok nie udało mi się zużyć mojego sprzętu a jeżdziłam naprawdę dużo i nie tylko po mieście.
@muffman spoko, jeśli mogę doradzić czy coś to jasne, ale ostrzegam aż tak się nie znam, lecz mam znajomych którzy dużo lepiej się na tym znają i są w stanie coś więcej powiedzieć
Mam zajawkę na rower MTB, miejscówkę też mega fajną ale nigdy tego nie robiłem i nie wiem ile potrzebowałbym na taki bezpieczny rower + ochraniacze. Może na początek coś tańszego, żeby wgl. zobaczyć czy mi zajawka nie minie, czy od razu kupić lepszy sprzęt?
Jak go stać to czemu nie, jak chce póki co tylko pojeździć sobie po paru lokacjach, a nie jeździć w zawodach to po co mu sprzęt też za milion. Naprawdę przez rok nie udało mi się zużyć mojego sprzętu a jeżdziłam naprawdę dużo i nie tylko po mieście.
https://www.canyon.com/pl/mtb/spectral/spectral-al-5-0.html