Aktywne Wpisy
darknightttt +19
Dlaczego faceci mają taki duży problem z przyjęciem odmowy? Spotykamy się chyba 8 miesięcy ale zniknęło wow i chciałam grzecznie to zakończyć. Reakcja była nerwowa i tysiące pytań co źle zrobił i przypominanie jak się starał i co zrobił dla mnie a ja powtarzałam że nie chodzi o to bo był ok tylko ja już tego nie czuję.
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Przegrywex +19
Napisz markę, model i rocznik samochodu (może być też rodzaj paliwa i silnik), a powiem ci czy jesteś chuop czy oski.
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
http://www.gazetawroclawska.pl/wiadomosci/a/nowy-dwor-jak-dziki-zachod-proces-o-strzelanine-na-budziszynskiej,13100572/
#wroclaw
- Skierowałem broń do góry i krzyknąłem „stój bo strzelam” - relacjonował sądowi oskarżony. Pokrzywdzony Damian G. - kolega miłośnika zwierząt – zapamiętał te słowa nieco inaczej. Miały brzmieć: „spier...bo was zaj...”.
Lekka rozbieżność ¯\_(ツ)_/¯
@mirko_efekt: mam wrażenie, że technicznie oba zwroty oznaczały to samo, więc jeśli ostrzeżenie jest wymagane przez prawo, to rozsądny* sąd powinien uznać jej za skuteczne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)